Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyöngy és ékszer blogok képes leírás - Gyöngy.tlap.hu
részletek »

Gyöngy és ékszer blogok - Gyöngy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyongy.tlap.hu » Gyöngy és ékszer blogok
Keresés
Találatok száma - 29 db
Ági mama gyöngyei

Ági mama gyöngyei

Nyisztor Lászlóné, Ágnes vagyok. Két kislány boldog nagymamája. Imádom a gyöngyökkel való munkálkodást. Szívesen segítek, ha megtetszett valamelyik ékszerem. Amíg tart az oviban a nyári szünet, addig kicsit felfüggesztem a box gyártást, úgysem tudok az unokáimtól nagy munkába fogni. Azért nem hagyom abba, szeptemberben jönnek az új alkotások. Addig pótolom az elmaradt munkáimat. Ahogy összeraktam őket/ már alig férnek egy fotóra / magam is elszörnyedtem mennyi delicát fogyasztottam el.

Ancsa gyöngyei

Ancsa gyöngyei

Szia! Anikó vagyok és 2008 áprilisában kezdtem el a gyöngyökkel foglalkozni. Egy munkatársamon láttam egy medált, és ez indította el a lavinát. Ezúton is köszönöm neki. És főleg köszönet Lucának aki folyamatosan tanít és segít, hogy minél szebb ékszereket hozhassak létre. Köszönöm Luca! :)

Andevi gyöngy nagy- és kisker

Andevi gyöngy nagy- és kisker

Sokan állítják a gyöngy barátai közül: az Andevi Kft. a gyöngy- és bizsualkatrészek kis- és nagykereskedelmével tulajdonképpen a hagyományos szépség hírhozója, terjesztője, apostola hazánkban. A gyártótól történő közvetlen beszerzés által igen kedvező árakat biztosít vásárlóinak, ezzel is elősegítve: minden otthonba jusson el a gyöngy. A budapesti üzlet valóságos központja Magyarországon a gyöngy kultúrájának: 1174 Budapest (17. kerület) Baross utca 85. (Jósika utca sarok). Az üzlet postai utánvéttel is képes igényeket kielégíteni.

Barbi gyöngyművek

Barbi gyöngyművek

Még egy újdonságot mutatok itt a hétvége előtt. Aztán nekiállok gyorsan a már kihűlt gyöngyeimet megtisztítani és az utolsó tervezett ékszereket szépen becsomagolni. Aztán holnaptól vasárnapig várom a találkozást azokkal akikkel előre megbeszéltük, és azokkal is akikkel nem. Mindenki látogatásának nagyon örülök, aki Szentendrén jár. A www.artfestival.hu oldalon minden program megtalálható, nagyon gazdag a kínálat művészeti és zenei téren is.

Bely gyöngyvilága

Bely gyöngyvilága

Kedv javítónak végignéztem egy csomó-csomó nyilvános galériát. Íme egy csokor hátha tetszik nektek is. Eráéknál találtam egy isteniszínű követ szerelem volt első látásra. A bogyó a legkedvesebb mintám Köszi Ande! Tavaly a tűrkiz volt a sláger idén a lila.(Nálam) A fülit meg csak fűztem fűztem és ilyen lett végül. A színe szebb a valóságban, fényképezni még mindig nem tudok. Köszi Vezsuzsi a mintát, első látásra kedvenc lett. És gyakorlásnak készítettem néhányt, és készítek még egy párat, hogy szettben legyenek.

Hirdetés
Bizsuterie

Bizsuterie

Fantastický Peyote S radosťou vám oznamujeme, že vďaka veľkému záujmu zakrátko odštartujeme našu prvú sériu kurzov, ktorá sa bude zaoberať s technikou peyote. Jednotlivé lekcie na seba nadväzujú, ale osvojené vedomosti si môžete využiť aj oddelene. Táto technika je uplatniteľná v nekonečných variáciách, a je kombinovateľná aj s ďalšími základnými technikami. Peyote, ako technika navliekania korálok sa vyvinula u severoamerických indiánov, ale jej rôzne variácie sa objavujú aj v remeselnej tvorbe afrických kmeňov. Je možné ju využiť na vyhotovenie krásnych šperkov, ale aj rôznych okrasných predmetov. Každý, kto by sa rád zoznámil s fantastickým svetom korálok a perál, a rád by strávil svoj voľný čas v priateľskej atmosfére s ďalšími milovníkmi kreativity, je u nás srdečne vítaný! S rôznymi vzorkami, technickými radami pomáhame aj úplným začiatočníkom.

CsendesKata Gyöngyei

CsendesKata Gyöngyei

CsendesKata Gyöngyei A "Valamit-Csinálás" nálunk családi vonás, amiért hálás vagyok szüleimnek. Köszönet jár még kicsi családomnak, akik türelmesen támogatják éppen aktuális mániáimat. Az utóbbi időben a "gyöngyitisz" nevű kór hatalmasodott el rajtam, ennek gyümölcseit szeretném megosztani veletek - és nagyon köszönöm, hogy ellátogattatok hozzám! Ha bármi megtetszett, vagy bármiben segíthetek keress fel:

Dóra gyöngyei

Dóra gyöngyei

2006. januárjában kezdtem a gyöngyfűzést, azóta a rabjává váltam... Pár hónapja gyöngyhorgolást is kipróbáltam és már nem volt megállás :) Egyre mélyebbre ásom magam ebbe a "tudományba" is. Örülök, hogy benéztél az oldalamra és ha megtetszett valamelyik ékszer vagy kérdésed van, a dopetro@freemail.hu címen megtalálsz. Az eredeti Huib Petersen (http://www.petersenarts.com) alkotása. Én kép alapján fűztem, amit Anett (http://drachenperlen.blogspot.com) blogjában láttam.

Ékszerek gyöngyből

Ékszerek gyöngyből

Egyedi ékszerek sokféle stílusban. Képek, leírások, minták az általam készített ékszerekről. Nézelődj, ötletelj az általam megálmodott szépségek alapján, mondd el véleményed akár mindegyik ékszerről. Ha Neked is van saját gyöngyös honlapod mutasd meg másoknak is az én blogomon keresztül. Ha kérdésed van gyöngyfűzéssel kapcsolatban vagy keresel egy mintát csak írd meg, én és a többi gyöngyös lány biztosan összehozzuk.

Hirdetés
Ékszerládika

Ékszerládika

Szia!Örülök,hogy benéztél hozzám:)Remélem,az ékszereimen kívül,más érdekességgel is el tudlak szórakoztatni.Ha ez így történt,gyere máskor is és érezd jól magad!:) készítettem,de már más stílust is kitaláltam,amit hamarosan megmutatok. Belizebe.Kitaláltam,hogy készítek egy kis szettet,olyan szinekből,ami a Carib tenger színeit alkotja.Ezt nagyon megszerettem,nem is tudom letenni.Bár a fotó nem a legtökéletesebb. barátnőének készítettem.Kicsit gondba voltam,mert nem tudtam,hogyan csináljam,hogy ne legyen túl hivalkodó.Aztán ilyenre sikeredett:) Nem tétlenkedtem.Természetesen,megszállottam gyöngyöztem.Rossz volt ott hagynom Őket,hiszen szinte családiasan voltunk együtt.Természetesen sokat játszottunk,nevetgéltünk,futkároztunk és jó sokat dumáltunk.Fogalmam sincs,mikor látom újra Őket.lehet,Pancsi már nagylány lesz.Mi meg vén gyöngytyúkok:)Nem lesz könnyű újra a gondolataimmal együtt,amit csak Vele tudnék megbeszélni.Na,de sosem lehet tudni,mi fog történni,és csak reménykedem,hamnarosan újra látom Őket.Teljesen feltőltött az önzetlen szeretetük.Olyan jó látni,hogy így imádják egymást!!!Imádom Őket!!!!!!

Erga GyöngyÉlete

Erga GyöngyÉlete

Üdvözlök minden kedves Látogatómat! Szeretném ha nagyon jól éreznéd magad itt a blogomban. Engem Kulcseráné Apostol Erikának hívnak és 2008 karácsonyán kapott el az a betegség, amit úgy hívnak, hogy "gyöngyitisz fertőzés". Először az egyik Tv adón véletlenül találkoztam egy gyöngyözős műsorral,ami felkeltette az érdeklődésemet a gyöngyfűzés iránt, majd tudatosan három napig nem lehetett lerobbantani az internetről keresgéltem, kutakodtam és éreztem, hogy ezt nekem ki kell próbálni. Akkor még nem tudtam, hogy ez csak fellángolás-e, vagy örökszerelem. Most így 2009 júniusában tudom és érzem, hogy ez már nálam örökszerelem marad.A blogot azért készítettem, hogy itt összeszedettebben tudjam az ékszereimről a fotókat tárolni és lássam a fejlődésemet (ami remélem nem marad el)és nem utolsósorban megtudjam mutatni azoknak akik érdeklődést mutatnak az ékszereim, illetve irántam. Erre az e-mail címre írhatsz nekem: kulcseraster@gmail.com

Gvendolin ékszerei

Gvendolin ékszerei

Mindig szerettem kreatív technikákkal foglalkozni. A foglalkozásom is kertészmérnök, virágkötő. Fontos része a mindennapjaimnak az alkotás öröme. 2008 elején az internet segítségével bukkantam rá a gyöngyékszerekre, készítésüket autodidakta módon tanulom az interneten talált minták alapán, vagy képről próbálom elkészíteni. Írj bátran megjegyzést, de ha valamelyik megtetszene én elkészítem neked a kívánt színekben.

Gyöngy-ház

Gyöngy-ház

Képek, leírások gyöngyökről és gyöngyös alkotásokról. Igazi gyöngyszem ez a Gyöngy-ház! Gyere, kopogtass be, szívesen látlak! Szeretem az életet, az embereket, a tárgyakat. Szeretek örömet szerezni másoknak, no meg persze szeretem, ha mások örömet szereznek nekem. Az ékszereket kíváló minőségű alapanyagból fűzöm. Főként cseh gyöngyöt használok. Szeretem a Swarovski-kristályt is. A funkciótól függően gyöngyfűző cérnára vagy damilra vagy gumira dolgozom. A nyakláncok hossza általában 40 cm. Hosszabb és rövidebb méretben, illetve más színben is rendelhetők.

Gyöngyeim

Gyöngyeim

Gyöngyeim - Nagyné Blahó Zsuzsa 2006 augusztusában vásároltam első gyöngyömet, azóta minden időmet a gyöngyfűzésnek szentelem. Itt megtekintheted a munkáimat, (várom a véleményed!..... jól bírom a kritikát! ;-)) Ha te is szeretnél ilyet magadnak, vagy szívesen ajándékoznád meg barátaidat, rokonaidat, keress meg e-mailben!

Gyöngyfűzés, gyöngyszövés, gyöngyékszer, minta, technika

Gyöngyfűzés, gyöngyszövés, gyöngyékszer, minta, technika

Gyöngyfűzés, gyöngyszövés technikák, minták, sablonok; ékszerek, virágok gyöngyből kezdetektől a befejezésig. Hozzávalók, kellékek bemutatása, a munka elkezdésének, toldásának, befejezésének részletes ismertetése. Nyaklánc, karkötő, fülbevaló, gyűrű bemutatása gyöngyfűzéssel, akár egyszálasan, akár kétszálasan, továbbá gyöngyszövéssel is sok minta, technika található az oldalon.

Gyöngymanó

Gyöngymanó

Rónai Beatrix vagyok. 2010 novembere óta tanulom a gyöngyékszer készítés technikáit. Az oldalamon csak saját készítésű ékszereket mutatok be. Igyekszem saját mintákat kitalálni, és minden munkámból lehetőleg csak egy darabot készítek. Az oldal a kezdetektől bemutatja a gyöngyékszer készítésben elért fejlődésemet.

Handmade by Erika

Handmade by Erika

Ékszereim megvásárolhatók az Aukro aukciós oldalon, valamint Pozsony belvárosában, a Klariská 7 szám alatt (Twigi). Ha megtetszett valamelyik ékszer, vagy egyedi elképzelésed van, kérlek, lépj velem kapcsolatba a handmadebyerika(at)gmail.com mail-címen. Kellemes időtöltést kívánok az oldalamon! Inczédi Erika Moje výrobky si môžete kúpiť na stránke Aukro.sk a v predajni Twigi v Bratislave (Klariská 7). Ak sa Vám zapáčil niektorý šperk alebo máte nejaký originálny nápad, neváhajte ma kontaktovať na adrese handmadebyerika(at)gmail.com. Prajem Vám príjemné chvíle na mojej stránke! Erika Inczédiová EN My jewels can be bought on the page Aukro.sk and in the shop Twigi in Bratislava, Slovakia (adress: Klariská 7). If you would like to have one of my jewels, please write me on the adress handmadebyerika(at)gmail.com. I wish you a pleasent time browsing my blog! Erika Inczédiová

Tuti menü