Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórumok képes leírás - Gyöngy.tlap.hu
részletek »

Fórumok - Gyöngy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyongy.tlap.hu » Fórumok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ande Gyöngy

Ande Gyöngy

Gyöngytyúk tanya kreatív klub A múlt héten megrendeltem a február havi "tanyasi tagságot", de még nem kaptam visszajelzést, hogy hova utalhatom a pénzt. Megnéznéd légyszíves , hogy hol akadt el a dolog! Előre is köszönöm. Köszönöm szépen a mintákat, szépségesek. Szeretném megkérdezni a tagság utalásával kapcsolatban, hogy elég utalnom a számládra névvel esetleg hónap megjelöléssel, vagy az e-shopon keresztül intézzem. lvinnéd a boltba az üvegeimet és a tálcámat (ott maradt, ami nem is lenne nagy gond, csak ezt az anyósomtól kértem kölcsön, nekem kisebbek vannak)? Szombaton megy Tomi Pestre, és beküldeném érte, ha lehet

Gyöngybox - fórum

Gyöngybox - fórum

GyöngyBox, különleges gyöngy és ékszer Atyavilág reggel korán itt voltam és akkor csak egy pár fotó volt ami persze elkápráztatott és meg is dicsérgettem a készítőket. Most végig nézni is félórába telett, mire kigyönyörködtem magam. Ez a termékenység és gyönyörűség lenyűgözött. Lányok meghajlok mindenki előtt annyira ügyesek és kreatívak vagytok.Remélem egyszer majd én is ennyire nagy és ügyes fűzűlányka leszek mint Ti. Mindenkinek nagy-nagy gratula! Lányok gyönyörűeket fűztetek!!! Egy hétig nem voltam és mennyi csoda született!!!! Panita csodás a kulcstartód!!!!! Mary nagyon szépek,különösen a zöld kabid tetszik nagyon!!!! Inczi nagyon klasszak!!! Liana csúcs és elegáns a fekete ezüst karid!! kandy nagyon klassz kis bogyikák!!! Snowskin ,Muttery szupik!!!! Emese,Edelweiss nagyon tutik, Vezsuzsi klassz bogyi!!! Szilu gyönyörű a láncod!!! Zsófi klasszak!!!

Gyöngyfűzés Index fórum

Gyöngyfűzés Index fórum

Kérdésem lenne hozzátok: -Nem tudtok jó fotó trükköket főleg a megvilágítással kapcsolatban? Vagy esetleg olyan oldalt ahol vannak ilyen tippek? Akárhogy próbálom nekem valahogy nem igazi amit az elkészített fotóimon látok vissza. Vagy le kéne cserélnem a kamerámat??... -Tudjátok hogy hol lehet a Jablonexnél gyöngyöt rendelni? Van a www.jablonexgroup.com lap de az elég izé... Szóval volt itt a fórumon aki felrakott egy másik helyet ami sokkal jobb és ugyanúgy Jablonex gyöngyöket lehetett rendelni rajta, csak nem találom. Köszi előre is. Én is elkészítettem weblapomat, nemsokrára felrakok mintákat, trükköket is. Egyenlőre 44 munkám közül válogathattok, természetesen az árak nem magyaroknak szólnak! Betticus, cserélhetünk webcímet!

NLC - bizsu

NLC - bizsu

Sziasztok! Nem tudom, hogy Volt-e már ilyen topic, akkor elnézést kérek. Szeretnék szép bizsukat késziteni magamnak és barátnőimnek. A gyöngylapon nem igen találtam magyar leírásokat. Szeretnék ötleteket kapni, hogy milyen ékszereket tudok magam is késziteni. Elnézést, hogy kéréssel "tolakszom" ide, de valahol volt egy honlapotok, ahol a régi ékszerek fűzése volt feltöltve, talán egy fórum, már nem emlékszem. A kedvenceim között volt, de a régi gépemen.... ha még megvan, és hozzá lehet jutni, légyszi osszátok meg velem a címet, akár priviben is. Előre is nagyon szépen köszönöm. B.

NLC - gyöngy

NLC - gyöngy

A Bizsu készítés topic kistestvérét szeretném elindítani... Mivel, ott már más vonalon folyik a beszélgetés, felmerült többünkben az igény, hogy legyen egy olyan topic, ahol olyanok gyűlnek össze, akik akár egy hétig is képesek egy-egy darabon elvacakolni és elsősorban kásagyönggyel dolgoznak. Így a Bizsu készítés topic megmaradhatna a szerelőpálcás, drótos ékszereknek, mi meg lennénk a fűzős részleg... Persze, nem csak a régieket várom ide szeretettel, hanem mindenkit akit érdekel a gyöngyfűzés...

Tuti menü