Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tanfolyamok képes leírás - Gyöngy.tlap.hu
részletek »

Tanfolyamok - Gyöngy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyongy.tlap.hu » Tanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Adruinna tanfolyam

Adruinna tanfolyam

Gyűjts erőt, dolgozd fel a múltad emlékeit, és jól figyelj, mert ahol eltörtél, ott leszel erős, ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen. Az Igaz Ember nem menekül a múltjától, bármilyen sötét volt is, mert kudarcaiból lesz hatóanyag, vereségeiből diadal - tragédiái érlelik naggyá. Hétfőn 18.00-21.00 : haladó gyöngyfűző tanfolyam. Kedden 18.00-21.00 : drótékszer készítő tanfolyam Surtya Andrea Tímea vezetésével ( www.timeyra.hu ) Szerdán 18.00-21.00: ékszerkészítő tanfolyam ( gyöngyfűzés, gyöngyhorgolás, pálcás ékszerek ; előre egyeztetett ékszert készítünk el) kezdőknek és haladóknak egyaránt. Nyugdíjasoknak és kismamáknak ez a tanfolyam kedvezményes áron Pénteken 18.00-21.00 : ékszerkészítő tanfolyam ( gyöngyfűzés, gyöngyhorgolás, pálcás ékszerek ; előre egyeztetett ékszert készítünk el) kezdőknek és haladóknak. Szombaton 10.00-14.00 : haladó gyöngyfűző tanfolyam. Gyöngyfűző tanfolyamaimon betekintést nyerhetnek a gyöngyfűzés és a gyöngyhorgolás rejtelmeibe, a drótozás alapjaiba. Megtanítom a mintaolvasását, segítséget nyújtok ékszerek kép utáni fűzéséhez, adok fotózási tippeket. Mindezt kellemes, baráti környezetben, tea, kávé mellett kínálom. A tanfolyamokon hozott al

Gyöngyfűzés

Gyöngyfűzés

Gyöngyből készült tárgyak sokaságának csak fantáziánk szab határt. Gyöngyfűzés sorozatunk segít, hogy igazán jó ötletekből tudj ihletet meríteni. Esküvői szett (új) Szimmetrikus karkötő kékben Pikós karkötő Tavaszi fülbevaló memória dróttal É, mint Hangyaboly Anaid karkötő Görög karkötő Nyakbavaló férfiaknak Perui mintás karkötő Tudnivalók a gyöngyszövésről Sárga borzas Legyező fülbevaló Kisvirágos karlánc Nyaklánc legyező medállal Sárga vegyes Ambrózia horgolt nyaklánc Alapöltések-variációk heringhurkára Leila gömb, swarovski kristályból Dobókockás lánc fülbevalóval Delila karkötő Nyaklánc filc "gyöngyökkel" Szögletes medál Tekla horgolt nyaklánc Hópehely medál Tekla karkötő Általános ismeretek

Gyöngyfűzés  Delila karkötő

Gyöngyfűzés Delila karkötő

Négy teklagyögyöt felfűzűnk és a damil végétől kb. 15 cm-re körben összekötjük dupla csomóval, majd a csomó mellett egyik gyöngyön átbújtatjuk a tűt. Felveszünk öt kásagyöngyöt és egy kristály gyöngyöt és az alap következő kásagyöngyébe öltünk, majd visszajövünk az utolsó kristály gyöngyön. Ezt a lépést még egyszer megismételjük.

Gyöngyfűző tábor Irotán!

Gyöngyfűző tábor Irotán!

2009. Július 6-tól - 10-ig. 5 nap teljes ellátással, szállással, foglalkozásokkal 16000Ft. 2009. Július 13-tól - 17-ig. 5 nap teljes ellátással, szállással, foglalkozásokkal 16000Ft. 2009. Augusztus 10-tól - 14-ig. 5 nap teljes ellátással, szállással, foglalkozásokkal 16000Ft. Táborozni vágyó gyerekek jelentkezését még korlátozott számban tudjuk fogadni. Későbbi táborainkról érdeklődjön emailben vagy telefonon.

Gyöngymánia

Gyöngymánia

A következő tanfolyam (Július 8-án 18-21 óráig) témája a Mandala karkötő lesz. A foglalkozásra jelentkezni az üzletben személyesen, vagy az info@gyongymania.huAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , moni@gyongymania.huAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , vagy telefonon a 70/27-26-159-es telefonszámon lehet.

Hirdetés
Gyöngytyúk tanya

Gyöngytyúk tanya

Gyöngyfűzés: Kezdő, haladó és tematikus kurzusokat indítunk ebben a témakörben. bármelyikbe folyamatosan lehet becsatlakozni. Ezeken az órákon főleg, a képeken is látható aprógyöngyből nagy :) türelemmel készítünk szebbnél szebb ékszereket. Folyamatában lehet elsajátítani az alaptechnikákat, majd azok ismeretében lehetőség van egyéni igény és kívánság szerint tananyagot választani. Gyöngyfűzés órák időpontjai: -csütörtökön 11-14 óráig -csütörtökön 18-21 óráig -pénteken (kéthetente) 17:30- 20:30 óráig A pontos órarendet megtalálja az aktuális órarend menüpont alatt.

Tuti menü